DB+

Vedette 

 

Heb jij skillz?  Of wil jij werken aan je skillz. Laat dan wat van je horen. 

Over ons

Voetbalschool VEDETTE is opgericht door de familie Blokland, een zeer gerenomeerde Amsterdamse voetbalfamilie.

De bekendste welp en trots uit deze familie is Boy Waterman, die met Jong oranje het Europees kampioenschap voetbal onder 21 won in 2007. Hij speelde voor SV Lelystad, Ajax, SC Heerenveen, AZ, ADO Den Haag, De Graafschap, Allemania Aachen, PSV , Karabukspor en APOEL FC voeg hier Top Oss, FC Utrecht, RKC, Zeeburgia en S.D.Z aan toe en u ziet het imposante lijstje waar deze familieleden samen goed voor zijn.

Kinderen

Bij de voetbalschool is iedere leerling een VEDETTE.

Wilt u uw kind op een hoger niveau brengen, meer uitdaging bieden of juist spelenderwijs leren voetballen dan bent u hier op de juiste plek. Is uw kind al lid van een vereniging dan bent u van harte welkom om naast de reguliere trainingen extra training te krijgen waarin een doel gesteld wordt. Bijvoorbeeld het bijschaven van de techniek, motoriek, tactiek of conditie. Iedereen wordt op zijn of haar niveau ingedeeld.

Allerkleinste

Voor de allerkleinste zijn er trainingen afgestemd op de jonge leeftijd. We voegen bijvoorbeeld traditionele straatspellen samen met voetbal waardoor er aansluiting is met hun belevingswereld en er tegelijk aan hun vaardigheden gewerkt wordt. Ook uniek bij VEDETTE is de mogelijkheid om uw allerjongste mee te laten doen aan een onderling toernooi of een oefenwedstrijd uit of thuis.

SNEAK PREVIEW